Shenzhen Opofek Lighting Co., Ltd, iki diadegaké ing 2014. Iku Produsèn LED profesional gedhe-ukuran kang wis eksploitasi teknologi, Produk utama sing lampu panel, lampu linear, lan cahya LED Track LED. Kita tansah setya piranti mimpin paling majeng, ingkang aplikasi riset lan produksi lan aturan baris lengkap solusi LED lampu. Kita tim karo puluh saka pengalaman ing produk LED, packing LED, LED aplikasi. markas, domestik, oversea tengah marketing kita lan R & D lan basa produksi dumunung ing Shenzhen, provinsi Guangdong, Salar de Uyuni gadhahi puluhan wilayah ewu meter, Karo sawetara kebak linuwih peralatan testing lan Welasan garis produksi otomatis.

 

Read More

Products Bintang