Shenzhen Opofek Lighting Co, Ltd, është themeluar në vitin 2014. Kjo është një shkallë të gjerë prodhues profesionale LED i cili ka shfrytëzimin e teknologjisë, produkteve kryesore janë LED dritat panel, LED dritë lineare dhe drita LED Track. Ne gjithmonë e angazhuar për pajisjet më të avancuara LED, të udhëhequr hulumtime Aplikimet dhe prodhimit dhe duke ofruar një linjë të plotë të zgjidhjeve të ndriçimit LED. Ekipi ynë me dekada përvojë në produkteve LED, paketim LED, LED aplikimit. selinë, familje, qendra jonë e marketingut të jashtëm dhe R & D dhe baza e prodhimit janë të vendosura në Shenzhen, provincën Guangdong, duke mbuluar një sipërfaqe dhjetëra mijëra metra katrorë, me një gamë të plotë të besueshmërisë testimin e pajisjeve dhe dhjetra e linjave të prodhimit të automatizuar.

 

Lexo më shumë

Produkte Featured