Shenzhen Opofek cahaya Co., Ltd, ieu didirikan dina 2014. Ieu produsén LED profésional badag skala nu boga eksploitasi téhnologi, The produk utama anu lampu panel, LED lampu linier, tur lampu LED Lagu LED. Simkuring salawasna komitmen ka alat dipingpin paling canggih, ngarah aplikasi panalungtikan sarta produksi jeung maturan garis panghadena tina solusi cahaya LED. Tim kami kalawan dekade tina pangalaman dina produk LED, packing LED, LED aplikasi. markas, domestic, oversea puseur pamasaran urang jeung R & D sarta base produksi anu lokasina di Shenzhen, propinsi Guangdong, Ngawengku hiji puluhan aréa rébu méter pasagi, Kalayan rentang pinuh realibiliti parabot nguji sarta puluhan garis produksi otomatis.

 

Maca deui

Produk Artikel